Az alábbi videón, egy olyan különleges technikával nyer a piros nadrágos sportoló, amit leginkább csak bemutatókon láthatunk: kettős karfeszítéssel! Gyönyörű!                                                                                                            Sikerült az ellenfél mindkét karját csapdába ejtenie, és nyújtott pozícióban rögzítenie , majd a lába és a csípője távolításával megfeszítenie a könyököket. Szenzációs megoldás, ami pláne meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy egy amatőr MMA(ketrecharc) mérkőzésen történt Oklahomában a Freestyle Cage fighting nevű rendezvényen  2011 augusztusában.

 

 

A második videón pedig nem más, mint Eddie Bravo az aki lépésről-lépésre bemutatja, hogy elvileg miként kell egy ilyen submission-t(feladásra kényszerítést) végrehajtani.     Már csak olyan lazává kell válnunk mint ő!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fighter.blog.hu/api/trackback/id/tr973193219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása