Tökönrúgás 1x1

2012.05.09. 15:43

Meglepő módon az utóbbi évek egyik legtökéletesebb tökönrúgását nem egy Kravmaga önvédelmi órán vagy videón találtam meg, hanem egy focimeccsről készült felvételen.

Valljuk be a hererúgás nekifutásból egy olyan mozdulat, amire a világon legtöbbet, igaz egyszerre csak egy labdával,de a focisták gyakorolnak!

 

A lenti videó hátterében egy korábbi rasszista incidens húzodott meg.
Áprilisában, Didier Zokora, a Tottenham egykori középpályását, elmondása szerint Emre Belozoglu(korábban a Newcastle játékosa) piszkos niggernek nevezte   a Trabzonspor és a Fenerbahce közötti meccsen.
Ezt követően, Emrét eltiltották két mérkőzés erejéig, a török ​​labdarúgó-Fegyelmi Bizottság (PFDK) döntése nyomán.
Vasárnap este, a két játékos ismét szembe került egymással é sZokora nem volt hajlandó kezetrázni Emrével, miután a két csapat felsorakozott mérkőzés előtt, majd
az elefántcsontparti középpályás felvezette a megtorlást talán legfájdalmasabb módját. Ez a mozdulat mindössze egy sárgalapot ért a bíró szerint, amit a fighter blog egy kicsit alulértékeltnek tart egy ilyen tökéletesen kivitelezett tökönrúgás kapcsán.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://fighter.blog.hu/api/trackback/id/tr864498522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ben77 2012.05.09. 18:09:42

Szépen kivitelezett technika :))
süti beállítások módosítása