Az egyik legnagyobb érdeklődéssel kísért meccse a szombat esti, Las Vegasban tartott UFC (Ultimate Fighting Championship) 109-nek Randy Couture és Mark Coleman összecsapása volt, több okból is. Egyrészt még sosem állt ki egymással az UFC dicsőségcsarnokának két tagja, és ők ketten sem küzdöttek még soha egymással a ketrecben (az UFC 17-re, 1998-ban ki volt írva egy meccs, de Couture sérülés miatt lemondta. Egyedül 1989-ben az oklahomai olimpiai fesztiválon birkóztak egyszer, akkor Coleman nyert egy ponttal.) Ráadásul mind a ketten igencsak túlkorosak: Couture 46, Coleman 45 éves, így ezen a meccsen volt legmagasabb az átlagéletkor valaha az UFC-ben.

A tegnapi összecsapást Couture viszonylag hamar lezárta: a második menet második percében kifojotta Colemant, aki nem volt hajlandó kopogni. A meccs utáni interjúra jutott egy botrány is: Tito Ortiz a ketrecen kívülről beszólt Colemannek, Ortiz csaja, Jenna Jameson egykori pornósztár meg bemutatott neki. A háborúskodás Ortizzal az UFC 106 óta tart, ahol lett volna egy meccsük, de Coleman sérülés miatt nem tudott kiállni. Ekkor Ortiz "kislánynak" nevezte őt a twitteren, Coleman haverja, Michael DiSabato erre elkezdte Jamesont szidni, mondván, Coleman maximum attól fél Ortizzal kapcsolatban, hogy elkap valami fertőzést, hiszen elég megnézni bármelyikük pornógyűjteményét, hogy lássák, mivel fekszik le Tito nap mint nap. Szóval erre az évre várható volt egy nagy Coleman-Ortiz összecsapás, de Dana White, az UFC elnöke tegnap bejelentette, hogy nem versenyezteti tovább Colemant, kihívás ide vagy oda, mivel "a kor nála már tényező".

UPDATE: Közben került fel videó (itt meg lehet nézni majdnem az összes meccset), az oroszokban lehet bízni (teljes képernyőn is egész jó):

via Cagewriter, Bloody Elbow

A bejegyzés trackback címe:

https://fighter.blog.hu/api/trackback/id/tr771736307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása