A világ leggyorsabb kiütése

2010.08.23. 08:06

Szerző: navarro

2 komment

Címkék: videó boksz

A bejegyzés trackback címe:

https://fighter.blog.hu/api/trackback/id/tr582240875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jzs · http://kyokushinblog.blogspot.com 2010.08.30. 11:06:36

HÁT IGEN! Nemhiába ismételgetjük, hogy védd a fejed. Pedig a kyoban mi nem is dolgozuk fejre. :)))

Azért boxban ez meglepő. K-1 vagy bármilyen ütős-rugós küzdelemben, amit ringben nyomnak előfordul az ilyen beütés, mert a versenyzők néha nagyon különböző alapállásúak és mozgásúak. DE BOXBAN?!?!?!

Ahogy látom a siker titka a súlypont süllyesztés volt. Ami ha tudatos, akkor nagyon jó megoldás. Az első lassításnál ez nagyon látszik, mert a feje mögött ott van a szorító kötele és nagyon jól megfigyelhető, hogy mennyit süllyed az egész teste az ütés előtti pillanatban!

A vesztesnek meg tanulság: van aki már az első ütésbe beleteszi magát. Nem mindenki építi fel úgy a mérközést, hogy az első menetben akar bemelegíteni! :))

chuck-d 2010.09.15. 21:05:23

@jzs: a siker titka egy overhand right, szamoai ütőerővel mögötte. balegyenest gyakran kontrázzák vele, már aki jól üti, és naná, hogy tudatos.
süti beállítások módosítása