érintés nélküli KO

2012.09.14. 16:33

Ez a csóka jó!_1.bmpNagyon komoly és halálosan titkos technikáról lesz szó, az érintés nélküli KO ütésről, amelyről az oldal alján videók is vannak.

Két fő irányvonala van ezeknek a technikáknak, az egyik, amely jórészt erre a távoli érintés nélküli KO technikára épít, ilyenek pl a a Yellow Bamboo iskola képviselői, és számos egyéb chi/ki (belső erő) alkalmazásával dolgozó stílus, amely néha keveredik a tradícionális kínai vagy japán belső irányzatokkal mint pla :tai-chi, shing-i,  bakua, aikido, így összemosva magát ezekkel.

A másik fő irányvonal amely az akupresszúrás pontok manipulálásával támad és ezt egészíti ki az érintés nélküli technikával. Ez utóbbi azért talán elterjedtebb, mert valódi karate és jiujitsu technikákat kevernek bele, és természetesen ezek a technikák önmagukban működnek is. Így ha valaki nagyon ágál, hogy nem feküdt ki érintés nélkül, sőt semmit nem érzett, akkor esetleg simán pofánvágják, mint Fülig Jimmy az erőművészt, és levezetésképpen csinálnak 2 légzőgyakorlatot, hogy meglegyen az átkötés a hókuszpókusz technikák és a szájbaverés között.

.

 acupontok.jpg
Mit mondhatnék, én is nagyon szeretem a Kill Bill című filmet így azt remélem, hogy talán olvasóink is nagyszerűen fognak szórakozni az alábbi videókon.

Íme kezdésként egy szenzációs, zenés, multikultúrális, kínai, japán, amerikai, francia szereplős videóklipp:

.

Ez a klasszikus "Yellow bamboo" videó amit a készítők halálosan komolyan gondoltak, és alatta az amikor valaki nem hisz benne, és tanult földharcot is:

Energia (KI) löket távolról:

Itt egy amerikai központú akupresszúrás és érintés nélküli karate iskola próbál bizonyítani a National Geographic csatornán, ahol egy  70kg körüli szkeptikus kémikus vállalja be az érintés nélküli kiütést:

A bejegyzés trackback címe:

https://fighter.blog.hu/api/trackback/id/tr864777228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gekko 2012.09.15. 10:05:05

Vazz, ha ezt tudom, nem kínzom a kéz/ujj ízületeimet annyit...

Érintés nélkül, mekkora ötlet:-)

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2012.09.17. 08:57:16

bohóckodásnak jó. gáz akkor van, ha egy tanítvány tényleg elhiszi, hogy ő képes ilyenre, és elmegy mondjuk a VIII. kerületbe hepciáskodni...

TboyGyuszi 2012.09.21. 23:55:36

www.youtube.com/watch?v=gEDaCIDvj6I

Élesben meg úgy járnak mint a fenti linken található videón....:D

Én igazából a tanítványokat nem tudom megérteni . Hogyan nem lepleződik le a mester....? Előttem legyezgethet , ha nem érzek semmit én bizony nem mozdulok...Érthetetlen számomra....
süti beállítások módosítása