Egy régebbi poszt Jay Brooktól, ez a blog viszont új, úgyhogy belinkelem, vannak benne megfontolandó gondolatok, például:

Azokkal az iskolákkal, edzőkkel, mesterekkel, akiknél nincs full contact, vagy nincsenek kinevelt bajnokok akár semi akár full contactban, nem zsákolnak, elitélik a cross-trainget és azt hangoztatják, hogy ők azért nem "verekednek", mert a harcművészet szellemiségével és filozófiájával ez ellentmond, eltitkolnak előled bármilyen tudást arra hivatkozva, hogy az titkos vagy veszélyes, misztifikálnak, nem érdemes foglalkozni, mint hogy azokkal sem, akik bábunak használnak edzésen, nem engednek vizet bevinni vagy kimenni inni, sarkadon ültetnek perceken keresztül, mezitláb edzetnek a hóban meg hasonló baromságok.

Szerző: navarro

1 komment

Címkék: link

A bejegyzés trackback címe:

https://fighter.blog.hu/api/trackback/id/tr601574843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása