Nyílt BJJ-szeminárium

2010.02.19. 09:32

Február 28-án vasárnap Victor Estima, Európa-, világ- és pánamerikai brazildzsiudzsicu-bajnok, fekete öves mester Budapesten tart egynapos szemináriumot az érdeklődőknek, kezdőtől haladó szintig. A szeminárium délelőtti részén gíben történik az edzés, ami jó felkészülést nyújt a hagyományos japán ruhában versenyző, földharcot is magában foglaló más küzdősportot gyakorlóknak is (kempo, judo, jiu-jitsu). A délutáni edzés rövidnadrág-polós grappling, ahol a kimonóba kapaszkodós technikák nélküli birkózás lesz. A brazildzsicu-technikák, elősorban az ellenfél feladásra kényszerítésére irányulnak, fojtással és izületi feszítéssel, és nem "pontszerzésre". A szeminárium fontos része a tanultak küzdelem közben történő gyakorlása is.

Íme egy videó Victor Estimáról, amint egy másik, szintén nagy tudású feketöves mestert kopogtat le, kevesebb mint egy perc alatt, egy gyönyörűen kivitelezett, cseles karfeszítéssel.

A szeminárium helyszíne: Gracie Barra Akadémia, XIII. kerület Szabolcs utca 6.

Ideje: 2010. február 28. délelőtt 10:00-12:00 és délután 13:00-15:00

A részvételi díj: 10 000 Ft

További infó: 0630 9391 651, illetve itt

A bejegyzés trackback címe:

https://fighter.blog.hu/api/trackback/id/tr581772513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása