Remek hír: Marc „Animal” MacYoung hozzájárult, hogy rendszeresen közöljünk részleteket az írásaiból. Ez azért sokkal jobb nektek, kedves olvasók, mintha mi okoskodnánk ide mindenfélét az önvédelemről, valamint kapcsolatáról a harcművészetekkel, mert Marc MacYoung körülbelül százszor kompetensebb a témában nálunk. MacYoung elismert szaktekintély az önvédelem témájában, harcművészetekben is járatos, de ami a legfontosabb: nem csak homályos sztorikból ismeri, hogy mi folyik odakint, hanem fiatalkorában Los Angelesben maga is aktívan részt vett az ún. utcai erőszakban (először 15 éves korában lőtték meg), nem véletlenül érdemelte ki az "Állat" becenevet. Aztán rájött, hogy ez sehová nem vezet, és biztonsági emberként, majd önvédelmi és biztonságtechnikai oktatóként kezdett dolgozni. Ma könyveket ír, tanít, sokat foglalkozik az erőszak pszichológiájával, a harcművészetek és az "utcai harc" viszonyával és a harcművészeti világ visszásságaival. Nyilván aki tud angolul, az egyből mehet is az ősforráshoz, aki nem, vagy csak nincs kedve/ideje odaát böngészni, az pedig itt pár naponta megkapja az adagot.

Szerző: navarro

1 komment

Címkék: marc macyoung

A bejegyzés trackback címe:

https://fighter.blog.hu/api/trackback/id/tr941595588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2010.01.10. 22:27:23

Már jó régen egyszer megtaláltam az oldalát, de akkor nem jött le, hogy ő egy ilyen menő figura. Kiváncsian várom az írásokat.
süti beállítások módosítása