ez a Capoeira_2.

2011.12.15. 14:36

 Megint egy kis "simogatós-táncolgatós" lityi-lötyi capoeira mozdulat. Mint tudjuk ez csak táncra való nem a szorítóba...;-)           

  Súlyzók és akár edzőterem nélkül is lehet nagyon kemény tréninget tartani.   Az első videó egy jópofa állatok mozgását utánozó edzésrendszert mutat be.  Megjegyzem erősen emlékezetet a korábban itt a blogban is részletesen leírt Ginastica…

Mintha lenne egy jó adag capoeira ebben a mozgásban.Emanuel Augustus amúgy tényleg tud boxolni! 

Macilaci MMA meccse :-)

2011.12.09. 13:32

     

 

  Fedor Jeff Monsonnal mérkőzött a moszkvai Olimpiai Stadionban 22 ezer néző előtt, akinek rendesen kidekorálta a fejét, mindezt úgy, hogy nagyon sportszerűen bánt az ellenfelével a meccs (és Jeff) végén is.   

Küzdelem!    

Kung-Fu fegyver

2011.10.27. 19:02

 Az alább videókban látható láncos eszközök, jól rejthetők, és használatuk talán a legnehezebben elsajátítható a tradícionális kínai fegyverek közül. Eddig főleg Jet Li filmjeiben és a Bruce Lee életét feldolgozó filmben láthattuk.   

októberi Kettlebell gazeta

2011.10.20. 17:07

 Íme az októberi kettlebell adag:  

  24 órás edzés, ahol megtanulsz intenzíven élni!   -Fighter Blog: Honnan jött az ötlet, hogy ezt a 24 órás kihívást megszervezzétek?   -Shihan Bencze Antal(5.dan): A Fris Feri mester az, aki ezt már évek óta folyamatosan csinálja, én igazából olyan jellegű támogató…

süti beállítások módosítása